Wie ben ik en wat kan ik voor u betekenen

 

Mijn naam is Tony Brinkman

Ik heb 27 jaar in loondienst gewerkt en de afgelopen 14 jaar als zelfstandig ondernemer waarvan 4 jaar bij de franchise organisatie De Klussenier die ook bekend is op TV. Bij deze organisatie heb ik veel geleerd wat betreft het ondernemerschap en vak gerelateerde trainingen gehad. Na deze 4 jaar heb ik besloten om volledig zelfstandig mijn bedrijf voort te zetten en ben ik van mening dat ik daarmee mijn huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst kan zijn, flexibeler, minder kosten dus een nog betere prijs / kwaliteit verhouding.

Kortom nog meer waar voor uw geld!

Ik ben een allrounder met oog voor detail en precies zoals een veelzijdig klusbedrijf moet zijn. U geeft tenslotte uw verbouwing uit handen aan één persoon die alles regelt, als aanspreekpunt, als uitvoerder, als leverancier en last but not least als iemand die meedenkt voor u!, kortom, één persoon die u alles toevertrouwt.

Ik ben geboren op 3 oktober 1962 in Hilversum, getrouwd met Gerda en woon inmiddels 28 jaar in Almere. Wij hebben 2 zonen, Tijani van 20 jaar en Jannic van 24 jaar.

Als jongetje van ongeveer 10 jaar hielp ik mijn vader al bij verschillende klussen. Mijn eerste grote klus destijds was het helpen met het bouwen van een open haard. Mijn vader heeft ook zijn hele leven geklust en ik heb ontzettend veel geleerd van hem.

Het klussen met twee rechter handen en een gezond verstand is mij met de paplepel ingegoten. Veel mensen in mijn omgeving riepen al jaren dat ze het niet begrepen dat ik niet voor mezelf begon,” je hebt zoveel kwaliteiten en bent van vele markten thuis, man je bent verschrikkelijk handig en zeer precies”.
Maar het is nogal wat voor jezelf beginnen je denkt vaak dat als je in loondienst bent dat het allemaal zo zeker is, diep in je hart weet je eigenlijk wel beter. Na veel wikken en wegen heb ik samen met mijn vrouw de stap genomen mijn kwaliteiten op het klusgebied als zelfstandig ondernemer aan te bieden en mij daar volledig voor in te zetten, kortom vanaf dat moment is Nederland en met name Almere een zeer veelzijdig klusbedrijf rijker.

Ik ben u graag van dienst voor de volgende werkzaamheden: Keuken installatie, Elektra, Loodgieterwerk, Dakbedekking, Dilatatie voegen vernieuwen, VELUX dakvensters, Scheiding wanden en muren, Deuren plaatsen, Tegelwerk, Timmerwerk, Verlaagd plafond, Stukadoren, Behangen met als specialisme glasvlies/ scan, Schilderwerk van wanden, plafonds en houtwerk, binnen en buiten, Algen bestrijding op gevels en hydrofoberen van de gevels, Toilet renovatie, Badkamer renovatie, Zolder verbouwing/ Totaal verbouw, Houtkachel plaatsen, Veranda/ Terras overkapping, Nieuwe ramen en nog veel meer. Voor bouwkundige oplevering keuringen of aankoop advies, bouwkundige expertise voor particulieren en verzekeringen, schade onderzoek en rapportage kunt u ook bij mij terecht.

Reacties zijn gesloten.